Vaellukset

VAELLUKSET

Espanjan Aurinkorannikko tarjoaa loistavat mahdollisuudet elämysvaelluksille ympäri vuoden suotuisan ilmaston johdosta. Aurinko paistaa n. 320 päivänä vuodessa. Valittavana on jyhkeitä vuoristoreittejä huikeilla näköaloilla, merenrantaa tai vesivaelluksia raikkaissa jokiuomissa. Vaelluksia voi tehdä yksin, pariskuntana tai ryhmässä. Vaellukset sopivat myös työyhteisöille kehittämispäivänä tai työhyvinvointipäivänä!

Elämyksellisen vaeltamisen tavoitteena on arjesta irrottautuminen, stressin hallinta ja mielenrauhan saavuttaminen. Samalla voimme kohottaa fyysistä kuntoa ja kohentaa psyykkistä hyvinvointia, nauttia ainutlaatuisista näköaloista ja rentoutua luonnon keskellä.

MalagaMatkat järjestää vaellusretkiä ryhmille yhteistyössä psyykkisen valmentajan, psykoterapeutti Petteri Sveinssin kanssa. Petteri on mm. kirjoittanut Buen Camino -kirjan Costa Del Solin vaellusreiteistä.

Petteri Sveinsin Bueno Camino -vaelluskoulut ovat erittäin suosittuja. Vaelluskoulu koostuu testeistä, ryhmätreeneistä, omatoimisesta harjoittelusta sekä luennoista.

Ota yhteyttä, ja suunnittelemme juuri sinulle sopivan elämysvaelluksen! Lähde seuraamaan omaa polkuasi meidän opastuksellamme!

Lisätietoja: info@malagamatkat.fi